Zakład Masarski Trio powstał w 1993 roku. Siedzibą firmy jest miasto Jasło, położone w poł. - wsch. części Polski.
Naszą specjalnością są wędliny i wędzonki, których produkcję opieramy na tradycyjnych recepturach, stosowanych i sprawdzonych przez najlepszych Mistrzów Masarskich. Dzięki tym recepturom - zyskaliśmy wierne grono klientów i kontrahentów, ceniących nas za rzetelność i wysoką jakość oferowanych wyrobów.
Oferujemy również doskonałe wyroby podrobowe oraz pełny wybór elementów mięsnych. Zdobyte na przestrzeni lat doświadczenie pozwala spełniać oczekiwania naszych klientów. Nasze produkty charakteryzują się wyszukanym i niepowtarzalnym smakiem, co znalazło swe potwierdzenie w licznych nagrodach jakie uzyskał Zakład Mięsny Trio.
Przez cały czas pracujemy nad tym, by produkt, który opuszcza Zakład, spełniał wysokie wymagania każdego Klienta. Naszym atutem jest wysoka elastyczność, dzięki której możemy dostosować się do często zmieniających się potrzeb rynku. Kadra najlepszych specjalistów dba o to, by każdy z naszych produktów był zdrowy, bezpieczny i oczywiście najwyższej jakości.
Firma Trio wciąż dynamicznie rozwija się, modernizuje, dokonuje wielu poważnych inwestycji. Wszystko po to, by klienci odczuwali satysfakcję, konsumując nasze wędliny.
Pragniemy rozszerzać swoją działalność poprzez realizację działań w nowym otoczeniu rynkowym. Każdy produkt z naszej oferty kierowanej do klienta jest wynikiem przemyślanych decyzji i wyczucia potrzeb rynku.
Cały czas pracujemy nad budowaniem długoterminowych kontaktów z klientami oraz umocnieniem naszej pozycji, jako rekomendowanego lidera w swojej dziedzinie.
Nasze wyroby to tradycyjny smak staropolskich wędlin! Serdecznie zapraszamy do współpracy!